De Blaiser, uw specialist in alles wat met uw tuin te maken heeft.

Tuinwerken van A tot Z

U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de renovatie van tuinen zoals huistuinen, daktuinen, stadstuinen, villatuinen, parktuinen, kasteeltuinen, groendaken en veel meer.

Ook voor het inzaaien van uw gazon of het plaatsen van grasmatten bent u bij ons in goede en vakkundige handen. Wij maaien gazons, snoeien hagen en struiken. Moet er een boom gesnoeid of geveld worden in uw tuin of bij uw bedrijf? Ook dat doen wij met veel kennis en vooral plezier.

(Tuin)verhardingen

Daarnaast leggen wij ook alle soorten van opritten, parking en terrassen aan. Bij zowel particulieren als bedrijfsterreinen en op openbare plaatsen zoals parken. U kiest, wij leggen aan. 

Tuinafsluitingen

Wij plaatsen afsluitingen omheen uw tuin of domein zoals keerwanden in beton, natuursteen of hout. Ook hekkens in alle soorten, lengtes, maten en gewichten.

Vijvers en zwemvijvers

Zou u graag een vijver in uw tuin hebben liggen? Een zwemvijver, of eerder een siervijver met vissen? Maar heeft u geen tijd voor de graafwerken die erbij komen kijken? Verlies geen tijd en laat ons dit voor u in orde brengen. U weet niet welke beplantingen u moet voorzien om het water lang schoon te houden en te kunnen blijven genieten van uw vissen? Wij staan u bij met vakkundig advies. Contacteer ons!

20 jaar ervaring in tuinontwerp en tuinaanleg

De Blaiser kan als onderneming terugkijken op maar liefst 22 jaar ervaring in alles wat met aanleg en ontwerp van tuinen te maken heeft. De zaakvoerders gaan elke dag zelf mee op pad om bomen te vellen, gazons te maaien of vijvers aan te leggen. De Blaiser bestaat officieel sinds 1999 maar de werknemers hebben al heel wat meer jaren ervaring op hun teller staan.

De Blaiser werkt zowel voor particulieren als bedrijven en ondernemingen in de ruime regio’s Sint-Amands, Puurs, Dendermonde, Sint-Niklaas, Bornem en Mechelen. Is er een dringend karwei wat verder weg? Geen probleem, De Blaiser gaat er graag op af.

Heeft u interesse om uw tuin door De Blaiser onder handen te laten nemen? Zit u met vragen? Of heeft u advies nodig?

Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen via de contactpagina.