Opritten en terrassen

Een netjes aangelegde oprit of een gezellig terras zorgen voor een aangename omgeving rondom uw woning. Een verzorgde buitenkant maakt uw woning immers extra aantrekkelijk. Zowel voor uzelf als voor uw gasten.

U wilt een oprit laten aanleggen?

Een oprit is voor veel mensen het visitekaartje van hun woning. Het is immers de eerste indruk die uw gasten krijgen bij aankomst aan uw woning. 

Wij staan garant voor een perfecte plaatsing van uw oprit. Nadat we de grondwerken hebben uitgevoerd en de funderingen hebben gelegd, gaan we over tot het plaatsen van de verharding van uw keuze: betonklinkers, kleiklinkers, kasseien of natuursteen.

U wilt een terras aanleggen in uw tuin?

Een terras is de plek waar u buiten tot rust kan komen. Het is dan ook belangrijk dat uw terras goed is aangelegd. Ook hier geldt dat wat u ook kiest, wij het voor u plaatsen volgens de regels van de kunst. Houdt u van keramiektegels? Of eerder van arduintegels? Of had u eerder gedacht aan megategels, betonklinkers, kleiklinkers, of kasseien? Bij ons bent u zeker van een perfecte plaatsing van uw terras.

Ook houten terrassen leggen wij met de grootste zorg en vakkennis aan, zodat u nog heel lang van uw terras kunt genieten. Dat doen we bij zowel particulieren als op bedrijfsterreinen en openbare plaatsen zoals parken.

 

Offerte oprit of terras aanleggen

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor de aanleg van uw oprit of terras.

Enkele referenties