Afsluitingen, van groene schuttingen tot schanskorf

Een tuin is pas compleet als deze mooi is omheind met een hekwerk, een schutting of beplanting. Een omheining geeft ook een gevoel van veiligheid en privacy en kan uw tuin vaak mooier maken. Voor het laten aanleggen van een omheining op maat zit u goed bij ons.

Kwaliteitsmaterialen perfect geplaatst

Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste omheining voor uw woning. Daarna leveren wij de materialen en zorgen we voor een ordelijk afgewerkte plaatsing. Om de kwaliteit van uw omheining te waarborgen, is een correcte plaatsing uiteraard niet voldoende. Ook de gebruikte materialen moeten van goede kwaliteit zijn. Wij staan er dan ook op om enkel te werken met materialen van uitmuntende kwaliteit.

Alle soorten omheiningen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten omheiningen, voor alle soorten tuinen. Enkele voorbeelden van omheiningen die wij kunnen plaatsen:

  • Draadafsluitingen
  • Draadpanelen
  • Houten panelen
  • IJzeren hekken
  • Steenkorven of schanskorven


Advies over omheiningen

Weet u nog niet goed wat u precies wil? Of twijfelt u nog welke omheining het best bij uw tuin of woning past? U kunt bij ons ook terecht voor advies over omheiningen, soorten, maten, info over materiaal, afwerking en prijzen.

 

Indien u dat wenst, kiezen wij met u mee. Daarna plaatsen wij alles op maat. Wat u ook kiest, wij zorgen voor een naadloze afwerking!

 

Offerte omheining

Denkt u eraan om uw tuin van een omheining om schutting te voorzien? Neem dan zeker contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Enkele referenties