Een gratis offerte nodig ? Contacteer ons!

Een zwemvijver voor meer plezier

Een mooie siervijver geeft een enorme meerwaarde aan uw tuin. Daarnaast heeft u enorm veel plezier van een zwemvijver in de tuin.

Bij het aanleggen van een vijver komt echter heel wat meer kijken dan even een put graven en er water in doen. Zo zijn ook de juiste beplantingen noodzakelijk en is kennis van waterbehandeling belangrijk. Zo blijft uw vijver schoon, leven uw vissen langer en kunnen u en uw bezoekers langer van uw viijver genieten.

Wij bij tuinbedrijf De Blaiser hebben de nodige kennis in huis om bij u thuis een mooie vijver op maat aan te leggen. Ook geven wij u advies omtrent water- en visbehandeling.

Wij plaatsen alle soorten vijvers:

Al onze werken gebeuren altijd met de grootste zorg en kwaliteit.
Ook de nazorg van uw vijver kunt u gerust aan ons toevertrouwen.

Beregening en bevloeïng

Om tuinen en parken optimaal te laten groeien en bloeien, is het vaak noodzakelijk om de beplantingen extra te beregenen. Met een automatisch beregeningssysteem in uw tuin, bespaart u tijd en energie en krijgen uw gazon en beplantingen op tijd en voldoende water. Deze systemen zijn ook een verademing tijdens droge seizoenen wanneer tuinen en beplantingen makkelijk beschadigd raken. Het hoeft niet gezegd dat geregelde en vooral voldoende bewatering de schoonheid, kwaliteit en ook levensduur van de gazon en de beplantingen aanzienlijk doet toenemen.

U wilt uw tuin beschermen tegen de droogte?
Vraag naar onze beregeningssystemen! Wij komen het graag bij u installeren.

Contact

Interesse om uw tuin gezelliger of leuker te maken met een vijver naar uw keuze?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Indien u dat wenst, bekijken we samen ook enkele vijvers om ideeën op te doen.

Star-Link